Welkom op mijn site, ik zal me voorstellen: 

Het is altijd mijn droom om met mensen te werken. Daarom ben ik in 1990 schoonheidsspecialiste geworden en in 2004 Dr.Hauschka therapeute. Ik ben met Dr.Hauschka cosmetica gaan werken omdat het een merk is met een andere visie op schoonheid. Er wordt naar de totale mens gekeken, niet alleen naar de huid aan de buitenkant. We kunnen ons afvragen; wat maakt ons nu echt mooi en hoe bereiken we dat? De behandelingen zijn niet alleen op uiterlijke schoonheid gericht, maar geven vooral een diepe ontspanning waardoor je beter bij jezelf komt en je eigen natuurlijke schoonheid zichtbaar wordt. Vanuit die ontspanning krijg je nieuwe inspiratie voor je leven!

Zes jaar heb ik met veel plezier bij Dr.Hauschka gewerkt als account manager en trainster, een waardevolle ervaring. Door de vele trainingen die ik heb gevolgd in Duitsland ben ik in gaan zien hoe bijzonder en werkzaam de producten van Dr.Hauschka zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Ze brengen de natuur dichter bij de mens en de mens dichter bij zichzelf.

Cosmetische acupunctuur is het biologische alternatief wanneer gewone schoonheidsverzorging niet meer voldoende is. De TCG (Traditionele Chinese Geneeswijze) kent oude en bewezen technieken die een goed zichtbaar resultaat geven.

Voeding heeft grote invloed heeft op onze huid, gezondheid en emoties. Bij de Oost-West centra in Nederland en België heb ik trainingen gevolgd over voeding, gezondheid en natuurlijke leefstijl. Ik werk vanuit de 5 elementen voedingsleer tijdens de voedingsconsulten.